UK-FI-DK-SE -puolustusteollisuusseminaari Lontoossa 28.-30.9.2022

-

Connecting Northern Defence Industries – Partnering to retain military advantage 2022

Syksyllä 2019 Malmössä Ruotsissa järjestetty ensimmäinen UK-Suomi-Tanska-Ruotsi-puolustusteollisuusseminaari saa jatkoa. Neljän maan puolustusteollisuusyhdistysten yhteistyössä järjestämässä seminaarissa kuullaan puhujia kaikkien ko. maiden puolustushallinnoilta, jotka tukevat tapahtumaa vahvasti. Tapahtuma sisältää tervetuliaisvastaanoton 28.9., itse seminaarin 29.9. sekä B2B-osion 30.9.

Seminaari- ja B2B-paikka: DLA Piper, 160 Aldersgate St, Barbican, London EC1A 4HT

Päivitetty ohjelma on liitteenä. Lisäpäivityksiä on tulossa lähipäivinä. Ohessa on myös listattu tähän mennessä ilmoittautuneet tanskalaiset ja UK-yritykset. Ruotsin listaus on tulossa myöhemmin.

Tervetuliaisvastaanoton tarkemmat osoitetiedot täydennetään ohjelmaan lähiaikoina.
B2B-osion käytännöninfo lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan tulee tehdä perjantaihin 16.9.2022 klo 16 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/Lontoo-seminaari22

Täydennä ja liitä oheinen Products and services -tiedosto ilmoittautumissivulle, jos osallistut B2B-osioon.

Osallistuminen maksaa 450 €/henkilö (alv 0 %). Maksut laskutetaan tapahtuman jälkeen Teknologiainfo Teknova Oy:n toimesta. Peruutus on kuluton 16.9.2022 asti. Sen jälkeisistä peruutuksista veloitetaan täysi maksu.

Jokainen huolehtii itse matka- ja majoitusvarauksistaan. Hotellisuosituksia pääsee tarkastelemaan täältä: https://hotelmap.com/MVWJD.

Tervetuloa mukaan!

Liitteet